Facebook

Sfaturi pentru prevenirea distrugerii unghiilor

Manichiura este un detaliu ce nu trebuie neglijat dacă îţi doreşti să ai un look impecabil. Înainte de a ne gândi la tendinţele sezonului, manichiura necesită atenţie sporită deoarece este foarte uşor de cazut în extrema cealaltă.

Întotdeauna aveti ceva de făcut sau de curăţat folositi manusi. Din păcate, substanţele folosite la curăţarea diferitelor suprafeţe vă afectează atât pielea cât şi unghiile. Fereşti-va de contactul direct cu aceste produse şi folositi neapărat mănuşi din cauciuc.

Dacă nu aveti la îndemână o cremă special creată pentru protecţia unghiilor, uleiul de măsline este un înlocuitor perfect. Ba, chiar mai bun. Pentru unghiile moi, care se exfoliează, încearcaţi uleiul de măsline. Staţi cu unghiile timp de 10-15 minute în ulei de măsline, o dată pe săptămână. Acest tratament home-made vă fortifică unghiile şi oferă strălucirea la care visaţi.

Ştim, aveti tendinţa să dezlipiţi etichete sau să deschideţi doze de suc folosindu-vă unghiile. Încearcaţi să nu vă mai agresaţi unghiile şi să folosiţi obiecte special create pentru treburile casnice. Consumaţi suplimente bogate în biotină. Printre acestea se numără: ouăle, nucile, avocado, ficatul sau cerealele integrale.

Vitaminele sunt esenţiale pentru o bună funcţionare a organismului. Lipsa calciului, a vitaminei A sau C poate oferi un aspect tern unghiilor sau le poate exfolia. Asiguraţi-vă că includeti în alimentaţia zilnică suplimentele necesare de care aveti nevoie.

Programare online

Numele dvs. (*)

Va rugam introduceti numele!
Telefon (*)

Va rugam sa introduceti un nr. de telefon!
E-mail (*)

Va rugam sa introduceti e-mailul dvs!
Departament (*)

Va rugam alegeti un departament
(*)

Alegeti data programarii!


  Alegeti alte caractere
Caracterele nu au fost introduse corect!