Facebook

Cum facem sa creasca parul mai repede

Ar trebui sa stiti ca ceea ce beti si manancati va afecteaza serios parul. Asa ca cel mai bun sfat ca sa va creasca parul lung este sa manancati fructe si legume proaspete si sa dormiti macar 7 ore pe noapte. De asemenea, nu trebuie sa uitati ca este foarte important sa beti multe lichide: 2 litri de apa pe zi si veti fi hidratata, asa va veti mentine corpul sanatos, ceea ce inseamna ca veti avea parul stralucitor, unghii rezistente si piele catifelata

Este foarte important ca parul sa fie tuns o data la cateva luni, daca vreti sa il aveti lung, puteti sa il rugati pe cel care va tunde sa va taie doar varfurile, ceea ce este deteriorat, lucru care depinde de produsele pline de chimicale pe care le folositi.

NU uitati sa va luati un sampon si un balsam pentru tipul tau de par: uscat sau gras, iar daca nici asa nu merge ati putea folosi si un balsam care nu necesita clatire, pentru a reda stralucirea parului.

In final va recomandam sa nu folositi prea mult produse chimce pe par pentru ca il veti distruge. Indreaptati-l si uscati-l mai rar si folositi tratamente bazate pe plante ca sa il readuceti la viata.

Programare online

Numele dvs. (*)

Va rugam introduceti numele!
Telefon (*)

Va rugam sa introduceti un nr. de telefon!
E-mail (*)

Va rugam sa introduceti e-mailul dvs!
Departament (*)

Va rugam alegeti un departament
(*)

Alegeti data programarii!


  Alegeti alte caractere
Caracterele nu au fost introduse corect!