Facebook

Cum facem sa creasca parul mai repede

Ar trebui sa stiti ca ceea ce beti si manancati va afecteaza serios parul. Asa ca cel mai bun sfat ca sa va creasca parul lung este sa manancati fructe si legume proaspete si sa dormiti macar 7 ore pe noapte. De asemenea, nu trebuie sa uitati ca este foarte important sa beti multe lichide: 2 litri de apa pe zi si veti fi hidratata, asa va veti mentine corpul sanatos, ceea ce inseamna ca veti avea parul stralucitor, unghii rezistente si piele catifelata

Este foarte important ca parul sa fie tuns o data la cateva luni, daca vreti sa il aveti lung, puteti sa il rugati pe cel care va tunde sa va taie doar varfurile, ceea ce este deteriorat, lucru care depinde de produsele pline de chimicale pe care le folositi.

NU uitati sa va luati un sampon si un balsam pentru tipul tau de par: uscat sau gras, iar daca nici asa nu merge ati putea folosi si un balsam care nu necesita clatire, pentru a reda stralucirea parului.

In final va recomandam sa nu folositi prea mult produse chimce pe par pentru ca il veti distruge. Indreaptati-l si uscati-l mai rar si folositi tratamente bazate pe plante ca sa il readuceti la viata.

Machiaj fara fata stralucitoare

Din cauza căldurii, porii feței sunt mai mereu deschiși, astfel că ajunge să lucească mult mai repede decât în mod normal, din cauza transpirației și a excesului de sebum. Trebuie să urmezi doar câțiva pași simpli ca să-ți faci un machiaj care să arate mat și să reziste mai multă vreme.

Detalii...  

Tratamente naturale impotriva caderii parului

Căderea părului a devenit o problemă comună în rândul multor persoane. Cauzele acesteia sunt scalpul gras, mătreața, dezechilibrele hormonale, moștenirea genetică, neregulile în dietă și stresul. Înainte de a trata căderea părului este necesar să găsești cauza acestei probleme, apoi să acționezi pentru a o trata, alături de aplicarea unuia dintre următoarele tratamente naturale:

Detalii...  

Sfaturi pentru o piele sanatoasa

Știați că pielea este cel mai mare organ al trupului dumneavoastră? Greutatea lui reprezintă aproximativ 16% din cea a întregului corp și, pe lângă faptul că protejează delicat structurile interne, pielea ajută colonul, plămânii și rinichii la eliminarea reziduurilor. În același timp, ajută la reglarea „termostatului“ organismului, sporind transpirația la o încălzire prea puternică și făcând „pielea de găină“ atunci când scade temperatura.

Detalii...  

Sfaturi pentru prevenirea distrugerii unghiilor

Manichiura este un detaliu ce nu trebuie neglijat dacă îţi doreşti să ai un look impecabil. Înainte de a ne gândi la tendinţele sezonului, manichiura necesită atenţie sporită deoarece este foarte uşor de cazut în extrema cealaltă.

Întotdeauna aveti ceva de făcut sau de curăţat folositi manusi. Din păcate, substanţele folosite la curăţarea diferitelor suprafeţe vă afectează atât pielea cât şi unghiile. Fereşti-va de contactul direct cu aceste produse şi folositi neapărat mănuşi din cauciuc.

Dacă nu aveti la îndemână o cremă special creată pentru protecţia unghiilor, uleiul de măsline este un înlocuitor perfect. Ba, chiar mai bun. Pentru unghiile moi, care se exfoliează, încearcaţi uleiul de măsline. Staţi cu unghiile timp de 10-15 minute în ulei de măsline, o dată pe săptămână. Acest tratament home-made vă fortifică unghiile şi oferă strălucirea la care visaţi.

Ştim, aveti tendinţa să dezlipiţi etichete sau să deschideţi doze de suc folosindu-vă unghiile. Încearcaţi să nu vă mai agresaţi unghiile şi să folosiţi obiecte special create pentru treburile casnice. Consumaţi suplimente bogate în biotină. Printre acestea se numără: ouăle, nucile, avocado, ficatul sau cerealele integrale.

Vitaminele sunt esenţiale pentru o bună funcţionare a organismului. Lipsa calciului, a vitaminei A sau C poate oferi un aspect tern unghiilor sau le poate exfolia. Asiguraţi-vă că includeti în alimentaţia zilnică suplimentele necesare de care aveti nevoie.

Programare online

Numele dvs. (*)

Va rugam introduceti numele!
Telefon (*)

Va rugam sa introduceti un nr. de telefon!
E-mail (*)

Va rugam sa introduceti e-mailul dvs!
Departament (*)

Va rugam alegeti un departament
(*)

Alegeti data programarii!


  Alegeti alte caractere
Caracterele nu au fost introduse corect!